LUNCH / DINER KAART

LUNCH

Lunch tussen 12.00 en 14.30 uur op woensdag, donderdag, vrijdag, zaterdag en zondag

DINER

Diner tussen 18.00 en 24.00 op woensdag, donderdag, vrijdag, zaterdag en zondag

 

BIJZONDERHEDEN? WIJ HOUDEN GRAAG
REKENING MET UW WENSEN

MENU DU CHEF

Laat u verrassen door de kookkunsten van Thomas

 

4 gangen     |     5 gangen     |     6 gangen

70,-                      80,-                      90,-

Kaas in plaats van dessert +8.50

FLICKA‘S FLAVOUR

Zeebaars | snijboon | limoencitrus | afrikaan olie
supplement kaviaar 10 gram + 40.00

Kreeft | tomaat | watermeloen | pittige tomaat vinnaigrette

Langoustine | bospeen | tamarinde specerijen ***

Coquille | knol | dragon | hollandaise

Griet | paddestoelen | eekhoorntjes-brood | citroen **

Ossenhaas | aardappel | zwarte knoflook | eigen jus

Chocolade | kalemansi | karamel

 

 

5 gangen      |       6 gangen       |     7 gangen

110.00                   125.00                   140.00

 

Kaas in plaats van dessert + 8.50

LA CARTE

ENTRÉE

Langoustine | bospeen | tamarinde specerijen   48.00

Noordzee krab | basilicum | foie duindoornbes   45.00

Zeebaar | snijboon | limoen citrus | afrikaan olie   37.50
supplement kaviaar 10 gram + 40.00

Eendenlever | walnoot | honing tokio high   40.00

PIÈCE

Kreeft | tomaat | watermeloen | pittige tomaat vinnaigrette   48.00

Tarbot | paddestoelen | citroen thijm   50.00

Kalfszwezerik | gado-gado | augurk mosterdzaad   47.50

Ossenhaas | aardappel | zwarte knoflook | eigen jus   45.00

DESSERT

Aardbei | witte chocolade | bergamot karnemelk   17.00

Chocolade | kalemansi | karamel   18.00

Kaas | garnituur   17,50