LUNCH / DINER KAART

LUNCH

Lunch tussen 12.00 en 14.30 uur op donderdag, vrijdag, zaterdag en zondag

DINER

VANAF 5 JUNI

18.00 – 18.30

A LA CARTE / 5 GANGEN / 6 GANGEN

18.30 – 19.00

A LA CARTE / 5 GANGEN

19.00 – 20.00

A LA CARTE

BIJZONDERHEDEN? WIJ HOUDEN GRAAG
REKENING MET UW WENSEN

MENU DU CHEF

Laat u verrassen door de kookkunsten van Thomas

 

4 gangen     |     5 gangen     |     6 gangen

65,-                      75,-                      85,-

FLICKA‘S FLAVOUR

Langoustine | tamarinde | kokos citrus

Noordzee krab | basilicum | foie duindoornbes

Rogvleugel |foelie | ui | gerookte boter bieslook

Tarbot | varkensstaart | tuinboon wintertruffel **

Kwartel | lavas | doperwt | albufera

Lychee | framboos | yoghurt | chocolade

 

5 gangen             6 gangen

110.00                  125.00

ENTRÉE

Langoustine | tamarinde  | kokos citrus  45.00

supplement kaviaar +40.00

Noordzee krab | basilicum | foie duindoornbes  42.50

Paling | ponzu | miso | radijs  38,50

Eendenlever | walnoot | kers tokio high  40.00

PIÈCE

Kreeft | rode biet | verveine karnemelk  47.50

Tarbot | albufera | tuinboon | varkensstaart  50.00

Kalfszwezerik | gado-gado | augurk mosterdzaad  47.50

Kwartel | lavas | doperwt | winter truffel  48.00

DESSERT

Pierre robbert | winter truffel | honing | vanille  22.50

Kers | pistache | yuzu | chocolade  17.00

Aardbei | witte chocolade | bergamot karnemelk  17.00

Lychee | framboos | yoghurt | chocolade  17.00

Kaas en garnituur   17,50