LUNCH / DINER KAART

Openingstijden en Wensen

We zijn van donderdag tot en met zaterdag geopend vanaf 12.00 tot 22.00 uur
En de zondag van 12.00 tot 19.30
Deze dagen zijn we doorlopend geopend dus u kan arriveren voor een late(re) lunch of vervroegd diner

Bijzonderheden?

Wij houden graag rekening met uw allergieën of dieetwensen
U kunt dit aan ons doorgeven via

INFO@RESTAURANT-FLICKA.NL

of telefonisch + 31 (0)418-745361 of + 31 (0)627841244

FLICKA‘S GOODBYE MENU

Noordzeekrab | mierikswortel | foie | appel   –   2018

Tomaat | kimchi | basilicum | creme fraiche   –   2024

Zeebaars | schelpjes | zeevenkel | algen **   –   2019

Kabeljauw | bloemkool | beurre noisette | dragon  –   2018

Tarbot | paling | prei | dashi | aardappel *** –   2017

Souffle | drielse champignon | parmezaan | truffel  ***.  –   2023

Zwezerik | Ui | Oost-Indische kers | foelie  –   2022

Framboos | yoghurt | munt | vanille    –   2020

 

5 gangen          **6 gangen.          ***8  gangen

127.00                 135.00.                   175.00

 

Kaas in plaats van dessert + 9.50

à la carte

ENTRÉE

Noordzeekrab | mierikswortel | foie | appel   –   40.00
supplement kaviaar 10 gram + 27.00

Tomaat | kimchi | basilicum | creme fraiche   –   28.50

Langoustine | wagyu | kaviaar | zee-egel | plankton –  165.00

Souffle | drielse champingon | parmezaan | truffel  –  27.50

Tonijn | dashi | gezouten pruim | citroen. –  28.50
supplement kaviaar 10 gram + 27.00

Pièce

Kabeljauw | bloemkool | beurre noi sette | dragon. –  43.00

Zeebaars | zeevenkel | schelpjes | algen | koolrabi. –  42.50

Tarbot | prei | gerookte paling | aardappel | dashi. –  65.00

Zwezerik | foelie | ui | oost-indische kers. –  52.50

Ossenhaas | merg | aardappel | knoflook –  47.50

DESSERT

Framboos | yoghurt | munt | vanille. –  18.00

Citroen | witte chocolade | yuzu | gekonfijte citroen. –  18.00

Dame blanche  –  15.50

Selectie Nederlandse Kazen  19.50

Menu - truffel - top
michelin ster restaurant
Menu - vlees - top