LUNCH / DINER KAART

Openingstijden en Wensen

We zijn van donderdag tot en met zaterdag geopend vanaf 12.00 tot 22.00 uur
En de zondag van 12.00 tot 19.30
Deze dagen zijn we doorlopend geopend dus u kan arriveren voor een late(re) lunch of vervroegd diner

Bijzonderheden?

Wij houden graag rekening met uw allergieën of dieetwensen
U kunt dit aan ons doorgeven via

INFO@RESTAURANT-FLICKA.NL

of telefonisch + 31 (0)418-745361 of + 31 (0)627841244

FLICKA‘S GOODBYE MENU

Zeebaars | plankton | citrus | algen    –   2022

Tonijn | dashi | gezouten pruim | citroen ***  –  2022

Kabeljauw | curry | pompoen | spicy kokos  –   2019

Tarbot | paling | prei | dashi | aardappel ** –   2017

Agnolotti basilicum | cantharel | Cèpes  –  2018

Heilbot | truffel | zuurkool  ***  –   2017

Ree van de Veluwe | biet | miso | gezouten pruim  –  2025

Appel | vanille | tonkaboon | whiskey    –   2020

 

5 gangen          **6 gangen.          ***8  gangen

127.00                 135.00.                   175.00

 

Kaas in plaats van dessert + 9.50

à la carte

ENTRÉE

Zeebaars | plankton | citrus | algen   – 31.00
supplement Kaviaar 10 gram + 27.00

Noordzeekrab | steak tartaar | rettich | kimchi   –  45.00

Langoustine | wagyu | kaviaar | zee-egel | plankton –  165.00

Heilbot | truffel | zuurkool  **  –   36.00

Tonijn | dashi | gezouten pruim | citroen. –  32.00
supplement kaviaar 10 gram + 27.00

Pièce

Agnolotti basilicum | cantharel | Cèpes  – 32.00

Kabeljauw | curry | pompoen | spicy kokos  –  42.50

Tarbot | prei | gerookte paling | aardappel | dashi. –  65.00

Zwezerik | foelie | ui | oost-indische kers  – 52.50

Ossenhaas | merg | aardappel | knoflook –  47.50

DESSERT

Appel | vanille | tonkaboon | whiskey    –   18.00

Citroen | witte chocolade | yuzu | gekonfijte citroen. –  18.00

Dame blanche  –  15.50

Selectie Nederlandse Kazen  19.50

Menu - truffel - top
michelin ster restaurant
Menu - vlees - top